Bli med på stuntfilmkurs i Bodø!

Under høstens FRUKT-uke i Bodø har du mulighet til å være med på et filmkurs hvor du lærer å lage tøffe filmscener med slåssing, fall og våpenbruk.

Om FRUKT
FRUKT er åpene kulturtilbud for ungdom som ikke er knyttet til et enkelt hus. Hvert år arrangeres det to FRUKT-uker. Disse er lagt til skolenes høst- og vinterferie. Da møtes opp til 100 ungdommer fra hele Nordland i Bodø hvor de skal bo, spise og ha aktiviteter sammen i fem dager.

La deg inspirere av denne filmen

Kurs
Filmkurset har en teoretisk - og en praktisk del. Det jobbes i grupper og deltakerne redigerer selv sammen kampscenene. Kurset avsluttes med filmpremiere søndag.

Kurset er et samarbeid mellom FRUKT, Arctic Action, Deadline Media og Filmveksthuset Tvibit. Instruktører er Tord Theodor Olsen, fotograf og regissør I Deadline Media, og Kristoffer Jørgensen som har gjort stunts og sikkerhetsarbeid i mer enn 50 filmer og TV-produksjoner siden 1995.

Les mer om kurset her.

I tillegg til stuntfilmkurset finns det kurs innenfor band, dans, låtskriving, redesign, streetart, teater, teknisk produksjon, redaksjon, sekretariat. Deltakerne velger ett av kursene som tilbys, men resten av tida er det aktiviteter på tvers av kursvalg.

Husk å melde deg på senest 30. september.

Stuntfilmkurs
FRUKT-uka Bodø